Vakdocent bewegingsonderwijs

Mijn naam is Robert-Jan van der Meulen en vanuit mijn eigen bedrijf Sportz Lab. ben ik de vakdocent bewegingsonderwijs op de Alphense Montessorischool. Samen met mijn compagnon Bart van Herk, van Beweegpartner, maken wij ons sterk voor kwalitatief en uitdagend bewegingsonderwijs binnen de gemeente Alphen aan den Rijn.

Al flink wat jaren zijn wij verantwoordelijk voor het bewegingsonderwijs binnen verschillende scholen in de gemeente Alphen aan den Rijn. Plezier, vrij bewegen en vooral veel leren op ieders niveau zijn pijlers waar we ons graag aan willen meten. Niet elk kind zal sport zo leuk vinden als dat wij dat vinden. Maar het is wel een essentieel onderdeel van de ontwikkeling van het kind. Motorische verbeteringen stimuleren vanuit ieders natuurlijke drang om te ontdekken en te bewegen. We proberen niet alleen de gezonde leefstijl te promoten door middel van het plezier krijgen in bewegen, maar er zijn veel meer positieve gevolgen van sporten en bewegen.

Denk aan acceptatie binnen de klas, minder pesten, positief zelfbeeld, positieve gevolgen voor het brein en nog veel meer. Voorgaande voorbeelden zijn slechts een kleine greep uit de positieve gevolgen van bewegen. De Alphense Montessorischool ontwikkeld niet alleen het kind in de klas maar staat ook voor gedegen, uitdagend en kwalitatief goed bewegingsonderwijs. Wij hopen ons hier nog lange tijd voor in te kunnen zetten en op deze wijze bij te dragen aan de positieve ontwikkelingen van uw kind.

Robert-Jan van der Meulen Sportz Lab.

Ieder kind leert het zelf te doen
Ieder kind leert leren voor het leven
Wat je aandacht geeft groeit
De ruimte om eigen keuzes te maken
Ieder kind bereikt zijn eigen top