Voor nieuwe ouders

Toe aan het kiezen van een nieuwe school?

Waarom kiezen voor een Montessorischool?

Klik hier voor : 7 Redenen om voor Montessori te kiezen

Wanneer gaan oriënteren op een basisschool?
Als uw zoon of dochter vier jaar is mag hij/zij naar de basisschool. Het kiezen van een basisschool is niet eenvoudig. U kiest een school voor minimaal acht jaar. U wilt dat uw zoon of dochter een prettige, leerzame tijd heeft op school. Wij adviseren ouders om zich te oriënteren op basisscholen als hun kind 2-3 jaar is.

Het is waardevol om bij verschillende scholen te gaan kijken zodat u zich een goed beeld kunt vormen. Daarnaast kunt u bij andere ouders informeren die al schoolgaande kinderen hebben.

Algemene informatie over het basisonderwijs en het kiezen van een basisschool vindt u op de site van de Onderwijsgids van de Rijksoverheid.

Op onze website vindt u de schoolgids en andere informatie

• Bent u na het bekijken van onze website geïnspireerd geraakt en lijkt onze school aan te sluiten bij uw wensen voor uw kind?

• Is uw kind tussen de twee en drie jaar en wilt u een kijkje komen nemen?

• Gaat u verhuizen en zoekt u een basisschool voor uw kind(eren)?

Neem dan contact op voor een afspraak met de schoolleiding

We geven u graag een rondleiding door de school en vertellen over ons onderwijs. Onze rondleidingen zijn bij voorkeur onder schooltijd in de ochtend, zodat u de sfeer van onze school goed kunt proeven. Neem gerust uw kind mee, dan kunt u ook zien of deze zich op onze school prettig voelt.

Op dit moment kunnen wij geen leerlingen plaatsen vanaf groep 2. Wel kunt u uw kind op de wachtlijst laten plaatsen.