05 december 2019

Kinderboekenweek

De kinderboekenweek is vandaag officieel van start gegaan.

In de speelzaal werd de week officieel geopend door Maaike en Lilian. Maaike nam de kinderen mee op reis en benoemde verschillende manieren van reizen. Een aantal bovenbouwers hadden een stukje voorbereid over een reis die zij wel eens gemaakt hadden. Daarna kwam Lilian op haar veel te kleine fiets om de kinderen iets te vertellen over het boekenweekgeschenk en het boek ‘Ik reis de wereld rond’. De kinderen hebben niet alleen hard gelachen om haar verschijning, ze hebben ook nog geleerd dat je met de auto, het vliegtuig of zelfs met een raket op reis kan. De fiets en de benenwagen bleken een iets minder geschikt vervoersmiddel om een verre reis te gaan maken. Afsluitend hebben we gedanst op de kinderboekenweek hit van kinderen voor kinderen. Een mooi begin van een leuke week!