01 juni 2020

Aanmelden nieuwe leerlingen

Beste (toekomstige) ouders,

Zoals u weet zijn alle basisscholen in Nederland gesloten, zo ook de Alphense Montessorischool. Wij vangen uiteraard wel kinderen op van ouders die werkzaam zijn in de vitale beroepen en wij werken als team keihard om het onderwijs op afstand op de korte en de lange termijn vorm te geven. Ondanks dat het virus de dagelijkse gang van zaken ernstig beperkt, gaat het leven wel ‘gewoon’ door. Uw kind wordt wel 4 jaar en daarbij is de schoolkeuze een belangrijke. Ook kan het zijn dat u uw kind(eren) wil laten instromen op onze school. Ik kan me zo voorstellen dat u informatie wil hebben over onze school en de school van binnen zou willen zien. Wij als school leren u als ouder graag kennen en willen uw kind(eren) ook graag zien.

Om u in deze tijd zo goed mogelijk te informeren, nodig ik u uit om contact te zoeken via de mail: directie@alphensemontessorischool.nl of te bellen naar 0172-444990. We kunnen dan een afspraak maken voor een digitale rondleiding via Zoom en een kennismakingsgesprek via de telefoon.

Ik hoop u in goede gezondheid digitaal te mogen treffen op onze school. Zorg voor uzelf, uw kind(eren) en uw dierbaren, laten we er samen het beste van maken.

Met vriendelijke groet,

Gregory Grampon Рdirecteur