Nieuws

Schoolfotograaf 27 maart

26 februari 2019

Op woensdag 27 maart zal de schoolfotograaf ons weer met een bezoek vereren. De achtergrond zal wit steigerhout zijn. Zorgt u ervoor dat uw kind(eren) passende kleding aan heeft/hebben? Alle ouders ontvangen binnenkort een brief met verdere informatie.

Groep H ging naar het Castellum voor een voorstelling over Afrikaanse dans. We dachten dat we gingen kijken, maar we gingen zelf dansen. Eerst luisterden we naar de geschiedenis van de Afrikaanse dans. Toen lieten ze ons bewegingen zien die vaak voorkomen in Afrikaanse dans en daarna leerden we stap voor stap een Afrikaanse dans… Lees verder »

Voorstelling groep B

16 januari 2019

Een verslag van de voorstelling van groep B De bouwvakker wou heel graag nieuwe flats bouwen, maar er was daar teveel bos en dus wou hij het bos weghalen. Maar de dieren van het bos woonden daar en die bedachten een plan. Ze zouden naar de vos gaan, die wist vast wel raad. Eenmaal bij… Lees verder »

Op woensdag 13 februari heeft het team een studiedag. De kinderen zijn deze dag vrij. We gaan het als team o.a. hebben over ons rekenonderwijs en ons handelen n.a.v. toetsen. Binnen het rekenonderwijs gaan we het werken vanuit de doelen nog verder uitwerken, zodat de kinderen nog meer eigenaar worden van hun eigen leerproces. Wij… Lees verder »

Groep G heeft een voorstelling gehouden met een duidelijke boodschap erin. ‘Laten we zorgvuldig omgaan met het milieu!’ De kinderen hebben een uitzending van het jeugdjournaal gemaakt waarin verschillende items rondom het thema milieu terugkwamen. De gele hesjes, de problematiek rondom de plastic soep, het buitenspelen van kinderen en een reclame over stabilo’s, alles kwam… Lees verder »